« Vorige[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][Volgende »
Schaatser
24
Zien jullie nog een kans om de ijsbaan open te doen? Of verwachten jullie dat dit niet meer gaat gebeuren.
Groetjes
21
Dat weten wij morgenvroeg, wordt vermeld op de Website en Facebook
Jan Noorderwerf
21
Is het wellicht dinsdag mogelijk rond 11:00 te schaatsen?
Pieter
21
Ik ben erg benieuwd naar de vooruitzichten. Groeit het ijs al mooi aan?
MRT
01
De IJsbaan gaat vandaag om 13.00 uur open
27
Vanmorgen was de ijsikte 4 cm en in het midden zit nog een groot wak, wij proberen de baan donderdag te openen
het bestuur
23
vanmiddag om 13.00 uur gaan wij open
Martin Smiet
06
Is het een idee in Vjennepop nieuw leven in te blazen en dit dan weer bij jullie te houden?
Ik krijg hier momenteel regelmatig vragen over.
Als hoofdact denk ik zelf om Frank Boeijen te contracteren met daaromheen wat regionale bands.
Graag een reactie.
30
Als er iemand nog fotos gemaakt heeft van de prijsuitreiking van de Kortebaanwedstrijd, zou u die dan naar ons mailadres willen sturen, zodat ik die dan op de website kan plaatsen, bedankt
Madee
hoi (alweer)

ik wil zeggen dat het een hele leuke schaatsbaan is ik kan er zo heen lopen en je kan er goed op schaatsen.
madee
hoi,

mooi ijs hoor kan je vanmiddag ook schaatsen (dus zaterdag)
bestuur Eendracht
26
Zaterdag is de baan gewoon geopend.
In de middag worden de wedstrijden op de wedstrijdbaan aan de oostzijde van de ijsbaan verreden. Deze is dan niet toegankelijk voor het publiek. Er mag uiteraard wel aangemoedigd en gekeken worden naar de wedstrijden.
Ingrid
Hoi,

Kun je zaterdagmiddag als er wedstrijden zijn ook gewoon schaatsen? Of is de ijsbaan voor recreatief gebruik dan gesloten?

Ingrid
leo
25
is de ijsbaan zaterdagmorgen ook open?
Fokke
25
Het ijs lag er gisteren perfect bij (voor natuurijs begrippen. Een dikke pluim voor de mensen die dit alles hebben gerealiseerd.

Bedankt!!
« Vorige[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][Volgende »