Korte baan wedstrijden Twenterand op ijsbaan Eendracht

Donderdagavond werd om 19:30 uur de kortebaanwedstrijd Twenterand voor heren junioeren en senioren  verreden op het natuurijs van de IJs- en Skeelerclub de Eendracht gelegen aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen.

Ladyspeaker Moniek de Grood en starter Bertus Kobes zorgden ervoor dat de wedstrijd deskundig en voorspoedig werd afgewikkeld en uit een spannende finale werden de prijswinnaars geselecteerd die vervolgens aan konden treden voor het ereschavot.

De prijswinnaars werden in de kantine door voorzitter Jan Smelt van de Eendracht gefeliciteerd met hun prestaties en vervolgens werden de bekers uitgereikt.

Bij de junioren gingen de prijzen naar Minnard Berkhoff (1e), Rik Alberts (2e) en Jonathan Berkhoff (3e).

Bij de senioren was Jeroen Schoppink overall winnaar voor Freek Berkhoff (2e) en Mark Reining (3e)

Alle deelnemers beloofden het volgend jaar opnieuw deel te nemen aan deze prachtige race! Natuurlijk IJs en wederdienende.

Kijk voor foto's in het foto-album