Schaatsmarathon groot succes

Vrijdagavond 12 februari is op de ijsbaan Eendracht de schaatsmarathon met afvalrace verreden. Er werd in 4 categoriën gestart. Junioren meisjes en jongens en Senioren Dames en Heren. Het deelnemersveld was niet in alle categoriën even groot maar desondank werd in alle velden met veel elan gestreden om de eerste 3 plekken. Het geheel werd op deskundige wijze aan elkaar gepraat door ladyspeaker Moniek de Grood. Voor het publiek langs de baan was er veel te zien en hielden de deelnemers de spanning erin. Door de hoge snelheid in de bochten waren er helaas een aantal valpartijen waardoor een aantal deelnemers voortijdig uitgeschakeld werden en niet konden meedingen voor de eindsprint in de laatste ronde.

Na afloop van de wedstrijd werden alle prijswinnaars gehuldigd in de kantine van de ijsclub.

De winnaars waren:

meisjes junioren 1. Maaike Smelt   2. Christine Smelt  3. Lianne Jager

jongens junioren  1. Maik Huizenga  2. Jonathan Berkhoff  3. Alexander Smelt

dames senioren   1. Marion Wildvank  2. Dorien Jonker  3. Klariska Holland

heren senioren  1. Henk Abbink  2. Joop Büter  3. HenkJan van Goor

Voor de beeldrapportage van deze avond kijkt u in het foto-album van deze site