Fluitketelschuifwedstrijd met hindernissen

Op zaterdagmiddag 13 februari werd op de ijsbaan Eendracht te Vriezenveen de Fluitketelschuifwedstrijd gehouden voor meisjes, jongens, dames en heren. De wedstrijd waarbij deelnemers uit heel Twente naar Vriezenveen waren gekomen is een nieuw fenomeen in onze regio. Er was een sterk deelnemersveld en per deelnemer kon er 2 keer gegleden worden, waarbij de verste afstand telde. De wedstrijd werd tijdelijk onderbroken door materiaalpech, want 2 keer brak het handvat van de fluitketel en een keer viel de bodem eruit. Desalniettemin werd de wedstrijd toch tot een goed einde gebracht omdat de technische dienst van de Eendracht niet voor een kleintje vervaard is en op vakkundige wijze nieuwe handvaten produceerde en de bodem repareerde.

Na afloop van de wedstrijd werden de winnaars in de kantine van de Eendracht gehuldigd door de voorzitter Jan Smelt en de prijzen werden uitgereikt door de dagsponsor Jan Aman Schildersbedrijf.

De winnaars waren:

meisjes junioren 1. Lianne Jager   2. Joanneke Holland  3. Beau Alberts

jongens junioren  1. Derk Holland  2. Ard-Jan Marsman  3. Arend-Jan Ooms

dames senioren   1. Dorien Jonker  2. Lonneke Boswinkel  3. Diny Berkhoff

heren senioren  1. Richard Wildvank  2. Gerrit Folbert  3. Dinand Eshuis

Voor de beeldrapportage van deze avond kijkt u in het foto-album van deze site