Priksleewedstrijd groot succes

Dinsdagavond 28 december 2010 hebben de priksleewedstrijden plaats gevonden voor jeugd en volwassenen op de ijsbaan Eendracht. Het priksleeën werd gehouden op de binnenbaan. Het bleek dat hoe meer handigheid men heeft met deze discipline, des te groter de kans om in de prijzen te belanden.

De jeugd en de volwassen starten in aparte poules in een afvalrace en na een goed uur waren de winnaars van beide poules bekend. Deze kampioenen werden in de kantine van de eendracht gehuldigd en gefeliciteerd door voorzitter Jan Smelt van de Eendracht.

De winnaars zijn;

Jeugd 6-12       Jongens; 1e prijs Sasja Berkhoff, 2e prijs Dirk Scherphof, 3e prijs Maik Weultjes

Meisjes; 1e prijs Annewil Dekker, 2e prijs Demi Weultjes, 3e prijs Joan Fikkert

Volwassenen   Heren; 1e prijsTom Demmer 2e prijsJasper Berkhoff en 3e prijs Johan Webbink