Overdracht beheerderschap de Eendracht

Overdracht beheerderschap van ijs- en skeelerclub de Eendracht te Vriezenveen

In de bestuursvergadering van 3 januari 2011 zijn Corrie en Arie Hagting uitgezwaaid nadat zij meer dan 15 jaar de scepter hebben gezwaaid in de kantine en op de baan van ijs- en skeelerclub de Eendracht. Zij werden door voorzitter Jan Smelt hartelijk dank gezegd voor de vele jaren van trouwe dienst en het vele werk dat zij voor de vereniging hebben vervuld. Meer dan 15 jaren waren zij het gezicht van de Eendracht en dit hebben ze met veel plezier en enthousiasme in de praktijk gebracht. In de vergadering werd door Corrie en Arie het stokje (lees de schaats) overgedragen aan Gea en Leo Alberts die bereid zijn gevonden het beheerderschap van de kantine en ijs- en skeelerbaan voor hun rekening te nemen. Zij werden door de voorzitter veel succes toegewenst aan de Geesterenseweg 11 waar ze gaan wonen en met de werkzaamheden die ze voor de vereniging zullen gaan vervullen.