Aanbieding winterjacks door schildersbedrijf Aman

IJsclub Eendracht klaar voor het winterseizoen in het nieuwe jaar.

Hoewel de temperatuur nog stevig boven nul blijft zijn de bestuursleden en vrijwilligers van de ijsclub Eendracht aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen klaar voor de winterse omstandigheden bij een vorstperiode.
Het water staat al sedert begin december op de skeelerbaan en het wachten is op een ijsperiode.
Kou lijden is er niet bij want met de nieuwe jassen van de sponsor schildersbedrijf Aman heeft de kou geen vat meer op de medewerkers van de Eendracht.
Jan Aman wordt bij deze bedankt
Het logo van de schaatser van de Eendracht is opgepoetst en ziet er ineens wat anders uit.
Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtig schaatsseizoen en iedereen staat in de starthouding.
Nu is het wachten op 5 nachten vorst met -10 C en alle ijzers kunnen uit het vet gehaald worden…….