Groot deelnemersveld bij priksleeŽn

Vrijdagavond 25 januari 2013 hebben de priksleewedstrijden plaats gevonden voor jeugd en volwassenen op de ijsbaan Eendracht. Het priksleeën werd gehouden op de binnenbaan. Het bleek dat hoe meer handigheid men heeft met deze discipline, des te groter de kans om in de prijzen te belanden. Er was grote belangstelling voor beide categoriën zodat de organisatie besloot direct over te gaan op een afvalrace na één manche.

De jeugd en de volwassen starten in aparte poules in een afvalrace en na 2 uren prikken, sleën en behendig draaien waren de winnaars van beide poules bekend. Deze kampioenen werden in de kantine van de eendracht gehuldigd en gefeliciteerd door secretaris Moniek de Grood  van de ijsclub de Eendracht.

De winnaars zijn;

Jeugd 6-12      1e prijs Ruben Marsman, 2e prijs Naomi Weijers, 3e prijs Carlien Hoekerswever.

Volwassenen  1e prijs Tom Demmer, 2e prijs William Hof, 3e prijs Minnard Berkhof