IJsclub Eendracht kijkt terug op fantastische schaatsweek

De afgelopen week is de ijsbaan Eendracht open geweest van dinsdag 22 januari t/m zaterdag 26 januari 2013.

De ijsbaan lag er prachtig bij door het vele werk van heel veel mensen. Een aantal scholen hebben hun kampioenschappen verreden op het ijs. Daarnaast zijn er priksleewedstrijden gehouden en afgelopen zaterdag werden de Overijsselse kampioenschappen verreden voor junioren en masters. Voor de leden van de ijsclub en andere schaatsliefhebbers uit Vriezenveen en omgeving is de baan perfect onderhouden en werd ook de inwendige mens niet vergeten. In de kantine en bij de koek- en zopie tent aan de baan kon de inwendige mens versterkt worden na de nodige inspanning op de ijsbaan.

Dit alles kan niet plaats vinden zonder de inzet van bestuursleden, echtgenoten van bestuursleden, buren,  vrijwilligers, brandweermensen en natuurlijk de inzet van het beheerders echtpaar Alberts. Een grote pluim voor al deze mensen met een warm hart voor de schaatssport.