IJsbaan IJsclub de Eendracht klaar voor schaatsseizoen

Zoals alle jaren is aan het eind van het jaar de ijsbaan Eendracht weer winterklaar gemaakt en werden de pompen gestart om de baan onder water te laten lopen.  Hierdoor komt op  de skeelerbaan een laagje van ca. 25 cm water waardoor de baan bij vriezend weer zo snel mogelijk open kan gaan (ijsdikte van ca. 8 cm is noodzakelijk om het toestromende publiek te kunnen dragen).

De weersberichten geven vooralsnog in de 2e week van januari uitzicht op een vorstperiode en we hopen dat er voldoende vorst komt om de ijsbaan te kunnen openen.

Als dit jaar onverhoopt niet op natuurijs geschaatst kan worden willen we voor onze trouwe leden een bezoek aan de kunstijsbaan gaan regelen. Hierover zal dan nader bericht aan de leden volgen.

Een vereniging kan niet zonder goede sponsors en  op bijgaande foto ziet u de ijsbaan met het bestuur en de nieuwe hoofdsponsor.